Investeerders

investor
briefcase

Investeert u graag in een leefbaardere wereld en wilt u met kapitaal écht Impact maken?

Connect dan snel met ons via onze Cool Climate Linkedin Pagina en meld u aan via het investor aanmeldformulier onderaan deze pagina, dan treden we graag met u in contact over uw focus area en andere voor u belangrijke investeringscriteria, zoals de fase waarin u het liefst investeert, ticketgrote etcetera.

Door ons te volgen via Linkedin of door u aan te melden als investeerder via het investor aanmeldformulier, zorgt u ervoor dat u altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe Podcasts inzake duurzame innovaties en groene ondernemers, funding requests en climate investing gerelateerde thema’s in het algemeen. Het volgen van ons via Linkedin en u aanmelden als investeerder / belangstellende via het aanmeldformulier, is voor u als investeerder / belangstellende volledig kosteloos.

In onze Cool Climate Podcasts presenteren groene ondernemers hun visie, hun duurzame innovatie en samen met de Podcast Host worden investeringscriteria besproken die van belang zijn. Vanuit het comfort van uw eigen setting en op moment dat het u schikt, kunt u trailers en podcasts bekijken dan wel beluisteren en beoordelen of de groene onderneming / innovatie uw interesse heeft. Hiermee beogen wij het vinden van de juiste match tussen groene ondernemers en investeerders met lef, te versnellen.

We zien u graag terug op ons platform, waarmee u onderdeel wordt van een groep van gelijkgestemden die allen de transitie willen versnellen en met lef impact willen maken voor een duurzamere wereld! Connect to Impact!

Investor aanmeldformulier - Connect to Impact!