Over Cool Climate

CoolClimate-BeamerBackground-3

De Podcast voor pitches & promotie van groene ondernemers en duurzame innovaties

Ontstaan uit idealisme, voor groene ondernemingen en investeerders die een positieve Impact willen maken op het klimaat, vanuit mijn wens te leven in een wereld waar mensen, economie en natuur harmonieus samengaan.

Mijn dochter vroeg.. Papa, wat is Global Warming? Een paar jaar daarna.. Komt het wel goed Papa?

Ja het komt goed schat.. er wordt keihard gewerkt, door heel veel mensen!

Het antwoord dat ik gaf aan mijn dochter, is waar wij bij Cool Climate sterk in geloven en ook het positieve beeld dat wij middels ons platform willen uitdragen. Het beeld waarin we visueel maken en belichten dat er enorm hard wordt geinnoveerd, er superveel duurzame innovaties zijn en vele ondernemingen die keihard werken aan de transitie die moet plaatsvinden.

De transitie is NU, we moeten enorm versnellen om tot net zero te kunnen komen in 2050. Om daar te komen hebben we fantastische idee├źn nodig van Innovators / Groene ondernemers en de gedurfde bereidheid van Investeerders.

Wij dragen graag ons steentje bij aan deze versnelling, door zichtbaarheid van duurzame innovaties en groene ondernemers te verhogen en de eerste stap te versnellen in het vinden van de juiste match met investeerders en of het uitbreiden van het netwerk.

Meet the team

Marc Peters
Marc Peters Host Cool Climate

Met enthousiasme en een drive voor kwaliteit heb ik meerdere succesvolle bedrijven mogen bouwen en verkopen. Enthousiast, zakelijk, duurzaamheid, klimaat, innovaties en investeringscriteria zijn de keywords in deze Podcast.