Accelerators en netwerkplatforms

network
accelerators

Ben jij onderdeel van een incubator/accelarator, netwerk of matching platform en wil jij groene onderneming helpen groeien?

Dan bieden wij u de mogelijkheid, om uw groene ondernemers – studenten, start-ups of scale-ups - zichzelf te presenteren in onze Podcast, onder vermelding van uw naam. Het bied u een additioneel podium waar uw (startende) groene ondernemers zich kunnen presenteren en hun zichtbaarheid substantieel kunnen vergroten voor een publiek met grote interesse in duurzame innovaties. De werkwijze zal hetzelfde verlopen als voor groene ondernemers, voor de bijdrage zal worden bepaald of de groene ondernemer, dan wel u de bijdrage voor productie van de Podcast op zich neemt.

Vul hieronder vrijblijvend het partner contactformulier in, met daarin vermeld wat uw organisatie doet en hoe u groene ondernemers ondersteunt, waarna we verder in contact kunnen treden om elkaars organisatie en dienstverlening beter te leren kennen, te bezien hoe we elkaars missie kunnen versterken en de verschillende mogelijkheden tot samenwerking te bespreken om tezamen meer Impact te bewerkstelligen en de transitie te versnellen! We gaan horen heel graag van u!

Partner contactformulier - Connect to impact!