austin-distel-Hg3BHX6U5jg-unsplash

Fundraising en promotie

Ervaring leerde ons dat het ondernemers veel tijd kost om de juiste investeerders en partners te vinden, terwijl investeerders en partners juist op zoek zijn naar meerdere bedrijven die voldoen aan hun criteria.

Middels een diepte-interview in de Podcast, inclusief beeld & videomateriaal, geven we de investeerder en belangstellenden meer relevante informatie over de groene ondernemer, het product/dienst, de markt, potentie en de cijfers.

Via een Trailer en de Podcast kunnen belangstellenden vanuit het comfort van eigen setting en op ieder gewenst moment beoordelen of de groene onderneming hun interesse heeft. Hiermee wil CoolClimate het eerste deel van het matchingsproces versnellen voor founders, netwerkplatforms en investeerders.

marita-kavelashvili-ugnrXk1129g-unsplash

Cool Climate - Connect to Impact

Het is onze missie om groene ondernemers een extra podium te geven en zo de weg naar het vinden van impact investeerders, strategisch partners en een breder netwerk van experts en gelijkgestemden te versnellen en vergemakkelijken. Dit door een platform te bieden met daarop Podcasts en artikelen waarin wij een positief beeld willen neerzetten over de vele innovaties & ondernemers die keihard werken aan de (klimaat) transitie! We hopen gelijkgestemden samen te brengen op het CoolClimate Platform en tezamen Impact te vergroten en de transitie te versnellen!

Mis niet langer inspirerende Podcasts met groene ondernemers

Volg ons via CoolClimate Linkedin of meld je aan als investor, belangstellende of volger via het aanmeldformulier.