Dream Big!

Cool Climate podcast
IMG_3493

Memsys & Weco Podcast

In de CoolClimate Podcast twee jonge gedreven gasten, die de wereld willen veroveren met hun technologieën. Cas van de Voort, bouwt als medeoprichter van Weco aan een wave energy converter die op baanbrekende manier elektriciteit zal opwekken uit golfbewegingen.

Thijs Blad, heeft gedurende zijn promotieonderzoek gewerkt aan ontwikkeling van vibration energy harvesters, apparaten die trillingen omzetten in elektrische energie. Dit heeft geleid tot de oprichting van MEMSYS, een tech-startup met als missie "powering efficiency".

Beide ondernemers hebben onlangs deelgenomen aan het Silicon Valley-programma, georganiseerd door DutchTechSF en ASIF Ventures. Ze hebben waardevolle ervaringen opgedaan en nieuwe inzichten gekregen over investeren in Tech-startups in de US en NL.

In deze Podcast vertellen Thijs en Cas over de ontwikkelingen van hun baanbrekende startups, hun ervaringen en leermomenten in de reis naar Sillicon Valley, het Nederlandse versus Amerikaanse investeringsklimaat en wat deze ervaring heeft gedaan met hun visie op volgende funding rondes.

In het kort

  • Type: Renewable Energy
  • Fase: Seed
  • Investering: €2.000.000
Deel podcast

Meer info

Voor verdere informatie aangaande de Podcast met Memsys & Weco en of de investment opportunity, neem contact op met CoolClimate via onderstaand contactformulier of direct met Thijs Blad, CEO van Memsys of met Cas van de Voort, Co-Founder Weco.

Contactformulier Memsys & Weco Podcast