Groene start-ups en ondernemers

startup
icoon-raket

Op zoek naar strategisch partner, investor of uitbouwen van je netwerk?

Ben jij een groene ondernemer - in de ideation / early stage, start-up, scale-up of mature phase - en op zoek naar een strategisch partner, heb je een funding request en dus op zoek naar investeerders of wil je je onderneming en innovatie onder de aandacht brengen bij een breed publiek geïnteresseerd in duurzaamheid, meld je dan via het Podcast aanmeldformulier hieronder snel aan voor een Podcast.

Vermeld in het Podcast aanmeldingsformulier om welke onderneming het gaat, waarom jouw onderneming groen is en naar welke vorm van promotie je als onderneming op zoek bent. Vanuit deze aanmelding beoordelen we de Green Check en maken we een plan naar de beste route voor zichtbaarheid en het vergroten van jullie netwerk en daardoor de Impact die jouw Groene onderneming kan maken! Wij ondersteunen je graag!

icon-gebouw

Bijdrage ondernemers

Wij geloven in de kracht van Video Podcasts, omdat deze voor jou als groene ondernemer langdurige voordelen bied. Onze producties resulteren in blijvende content die op ons platform zichtbaar blijft, wat jou als ondernemer een blijvende bron van exposure oplevert richting investeerders, strategisch partners en andere belangstellenden in duurzame initiatieven.

Voor de creatie van onze hoogwaardige video podcasts, hanteren wij dan ook een bijdrage voor jou als deelnemende ondernemer, welke ons in staat stelt de video Podcast op een professionele manier voor te bereiden, produceren, technisch te ondersteunen en distribueren.

Na ontvangen van de bijdrage voor de Productie(s) zal de geproduceerde content tevens eigendom worden van jou als ondernemer zelf. Dit stelt jou / jullie in staat om niet alleen de volledige productie (als gedistribueerd op ons platform) te benutten, maar ook specifieke delen ervan te gebruiken voor diverse doeleinden. Dit kan variëren van het versterken van aanvragen voor grants, subsidies en fundingrondes tot het creëren van promotiemateriaal voor verschillende initiatieven.

We nodigen jou als groene ondernemer graag uit om je aan te melden voor een Podcast via het Podcast aanmeldformulier en van daaruit zullen we nader in contact treden hoe CoolClimate jouw onderneming kan ondersteunen in zichtbaarheid voor investeerders, strategisch partners, klanten en belangstellenden in duurzaamheid.

rodeo-project-management-software-PYqzYhTNjho-unsplash

Podcast aanmeldformulier